هر آنچه که باید در مورد پسته و ضررهای آن بدانید – پسته ایران

هر آنچه که باید در مورد پسته و ضررهای آن بدانید

by پسته ایران in جولای 21, 2019

امروز برای شما درباره پسته و ضررهای پسته نوشته ایم با عنوان هر آنچه که باید در مورد پسته و ضررهای آن بدانید با ما همراه باشید.

در مطالب قبلی همچنین در مورد کنه پسته و خوشمزه ترین نوع پسته نوشته ایم که می توانید مطالعه کنید.

تعریف پسته

پسته = فستق = Pistachio

شرح پسته

پسته دانه ای است دارای پوستهای سخت، مغز آن سبز رنگ و الذيد و بسیار منوی است، درخت پسته در آب و هوای معتدل به ثمر می رسد و در ایران بهترین نوع آن، پسته دامغان است و در نقاط مختلف ایران بویژه رفسنجان، اردستان، قزوین و دامغان پرورش داده می شود. مغز پسته به صورت خام یا بو داده مصرف می شود و از پوست سبز آن مربا تهیه می کنند.

هر آنچه که باید در مورد پسته و ضررهای آن بدانید

هر آنچه که باید در مورد پسته و ضررهای آن بدانید

قسمت های مورد استفاده پسته

قسمتهای مورد استفاده درخت پسته عبارتند از: برگ، میوه، پوست

از مغز پسته روغنی تهیه می کنند که همانند روغن بادام شیرین در معالجه بیماریها مؤثر است و روغنی مقوی است.

همچنین بخوانید: همه چیز درباره پرتقال و طریقه شناسایی پرتقال خوب

معنی پسته به عربی

پسته را در زبان عربی فستق  می گویند. ایران با وجودی که ارقام مختلفی از پسته مانند: اوحدی، امیری، حسنی، شستی و غیره شناخته شده است، رسم بر این است که میوه این گیاه را بر حسب شكل آن به دو دسته بادامی و فندقی تقسیم کنند که البته هر کدام، انواع متفاوت و درجات تجارتی مختلف دارند، در آمریکا مهمترین رقم پسته، کرمان نام دارد، که در اصل از ایران به آنجا برده شده است.

سن پسته دهی درخت پسته

سن باروری درخت پسته  ۸- ۵ سالگی است و گیاه پسته در سنین ۴۰ – ۱۵ سالگی، حداکثر محصول خود را تولید می کند و هر درخت، در سال، ۲۰۰ – ۷۰ کیلو پسته تازه تولید می کند که معادل ۷۰-۲۵ کیلو پسته خشک است.

تذکرات و ضررهای پسته

۱. پسته را باید در جای خنک و خشک نگهداری نمود تا در آن گرم تولید نشود.

٢. کسانی که دچار ضعف یا نارسایی کبد هستند باید از خوردن پسته خودداری کنند.

٣. مبتلایان به بیماری های نقرس، دیابت و ناراحتی کلبه باید از خوردن پسته پرهیز کنند.

همچنین بخوانید: همه چیز درباره انار که باید بدانید

۴. خوردن زیاد مغز پسته، باعث یبوست و نفخ می شود. د. گرمی مغز پسته را سکنجبین اصلاح می کند.

5. خوردن پسته برای اشخاصی که گرم مزاج و حرارتی هستند مضر است و باعث ایجاد جوشهای توأم با خارش خواهد شد. از اینرو اینگونه اشخاص باید از سرکه و ترشی سرکه و میوه های خنک استفاده نمایند.

6 – روغن پسته برای معده های ضعیف و بیمار، سنگین و زیان آور است.

اگر شما فروشنده یا صادرکننده پسته هستید ما میتوانیم شما را در سایت پسته معرفی کنیم از اینجا با ما تماس بگیرید بالاباش

Leave a Reply